Nepřítel číslo jedna prochází osobním peklem

V Činoherním klubu jsem většinou poslední, kdo se dozví věci, které potkávají každého z nás. Je to proto, že jsem v divadle jenom na zkouškách, a tyto „věci patřící k životu“ - klidně jim můžeme říkat i drby - se většinou probírají večer, při představení.

Nicméně letos, během divadelních prázdnin, jsem se díky bulváru, který je samozřejmě rozlezlý i po internetu, málem utopila ve zlých pomluvách jednoho hereckého manželského páru! Vážně! Já, která se drby v Činoherním klubu většinou dozví jako poslední, já jsem najednou byla v obraze! Vlastně ne! Já byla víc než v obraze! Doslova jsem proletěla rámem, obraz jsem roztrhla a rám mi zůstal sedět na ramenou...

A čím nás bulvár skoro celé léto krmil? Tak poslouchejte!

„Miláček národa, herečka (60), zažívá přívaly podpory, když ji po 19 letech manželství opustil herec (56). Miláček národa, herečka (60) zhubla dvacet kilo. A není divu! Její manžel (56), si devět let před penzí vyrobil dítě s herečkou (37). Ta kdyby tušila, že se ze dne na den stane jednou z nejnenáviděnějších osob naší země, možná by si pořádně rozmyslela, kdo se stane tatínkem jejího prvního potomka. Už navždy bude spojována s rozpadem manželství herečky (60) a herce (56), ale dnes ji bulvár tituluje jako nepřítele číslo jedna, který prochází osobním peklem…“

Všimněte si, co je v tom odstavci zloby! Všimněte si, jak je to napsané! Je to přesně cílené na lidi, kterým se příliš dobře nedaří a tak je pochopitelně zajímá, kdo je na tom ještě hůř! A i když si čtou o herečce, kterou mají rádi, někde v koutku srdce cítí malé zadostiučinění. Tak i tebe si neštěstí našlo!

Něco vám řeknu. Kdyby tohle udělal chlap blb, který už svoji ženu po 19 letech manželství dost otravuje, protože je hrubý, nic se mu nelíbí, všechno jí zakazuje, s ničím nepomůže, kašle na ni tak, že ona, když někdy nemůže usnout, si představuje, jak vychází z obřadní síně krematoria a zapaluje si cigaretu, protože teď už může, a když při této představě několikrát slastně vzdychne, za chvíli spí.

Kdyby tedy tohle udělal chlap blb, jeho žena by koukala, aby měla co nejrychleji za sebou rozvod, aby si to náhodou nerozmyslel!

Ale protože herečka (60) odchod svého manžela (56) snáší špatně, znamená to, že jejich manželství bylo dobré! Ať je tedy herečka (60) ráda, že nežila 19 let s chlapem blbem a přeje mu v jeho novém životě jenom to dobré. Z trápení podstatně zhubla a sluší jí to, tak ať se rychle otřepe, protože na ni čeká nový život! Vážně! Dneska, jestli to náhodou nevíte, dneska život v 60 letech začíná!

A těm dvěma, herci (56) a těhotné herečce (37), přeju vše dobré!

Mimochodem, herečka (37) už není těhotná! Koncem srpna se jí narodil krásný chlapeček, a tak přeju vše dobré i jemu!

Spustit audio

Související

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.