Okurková sezóna v Hollywoodu skončila. Lopez si vzala Afflecka v Las Vegas a internet hledá zbylé páry

19. červenec 2022

„Láska je krásná. Láska je dobrá. A také se ukázalo se, že je láska trpělivá,“ píše Jennifer Lopez v postu, kterým oznámila, že se společně s Benem Affleckem tajně vzali v Las Vegas. Je jejich svatba PRový „kaskadérský výstup“ nebo dojemné završení jednoho z největších milostných příběhů Hollywoodu posledních dvaceti let? Na to se ptá v popkulturním podcastu Kompot Šimon Holý moderátorky Elišky Soukupové.

„Je mi asi docela líto těch lidí, kteří přišli mít svatbu v tom stejném party kostele. Možná jsem poznamenaná seriálem Přátelé, ale tohle je poměrně vypálený rybník,“ zamýšlí se Eliška se Šimonem a vyhlašují stejně jako americký popkulturní Twitter pátrání po novomanželském gay páru, který Lopez ve svém postu zmiňuje. Jennifer Lopez se však dvojice nevěnuje jenom kvůli svatbě.

Eliška Soukupová totiž také stihla zhlédnout nový dokument režisérky Amandy Micheli Halftime, který popisuje různé momenty z jejího života. Kromě politického aktivismu a střípků z domácího života, se film zejména zaměřuje na přípravu velkolepého vystoupení během poločasu padesátého čtvrtého Super Bowlu. Snímek je sice podle Soukupové znatelně cenzurovaný Lopezovou, ale i tak nabízí velmi zajímavá témata a hodnotné postřehy.

Snímky ze svatby Jennifer Lopez a Bena Afflecka

Mezi takové momenty patří například vyřčená frustrace Jennifer Lopez z toho, že se musí dělit o čtrnáctiminutovou show se Shakirou. Nejde v jejím případě o závist jako spíš smutek z toho, že jim jako latinoamerickým zpěvačkám nebyla dána důvěra, že by každá zvládla celou show utáhnout sama. Obě tak musí ve zhruba šesti minutách shrnout svou kariéru, což znamená velkou řadu nepříjemných kompromisů.

Kromě Jennifer Lopez se poté Kompot zaměřil i na kauzu kolem zpěváka Rickyho Martina, který byl svým jednadvacetiletým synovcem Dennisem Yadielem Sanchezem obviněn z incestu a domácího násilí. Martin nařčení popírá, ale hrozí mu v tuto chvíli až padesátiletý trest odnětí svobody.

„Jen“ o dvacet let méně potom hrozí Jen Shah, která se účastnila dvou řad americké reality show The Real Housewives of Salt Lake City, jejíž třetí řada se právě připravuje. Diváci už několik dní sledují probíhající stání se ženou, která se soudu před pár dny přiznala ke všem trestným činům (podvody na seniorech), které v předchozím roce všude popírala.

The Real Housewives se věnuje Kompot pravidelně a nemohlo tomu být jinak ani tentokrát. Jak dopadla druhá řada franšízy The Real Housewives Ultimate Girls Trip, kde se osm bohatých paniček setkalo na osm dní v massachusettském panství jedné z účastnic? Proč by to někoho mělo zajímat a které momenty byly nejvýraznější? Odpovědi naleznete poslechem Kompotu stejně tak jako recenzi první epizody třetí řady Canada’s Drag Race.

autor: Šimon Holý
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.