Pavel Callta zpíval v dešti

28. srpen 2023 16:39, aktualizováno

O víkendu se ve Stříbře konal první ročník festivalu Stříbro žije. Návštěvníci si na stříbrském stadiónu užili sportu, tance, hudby i dobrého jídla. Počasí trochu zlobilo.

Při koncertě Pavla Callty začalo vydatně pršet. Fanoušky to ale neodradilo, lidé s zpívali i tančili v dešti. A to samé se pak dělo při diskotéce s hity z 90. let. Děti si užívaly pěnovou párty, skákací hrad a další atrakce. Muži ocenili fotbalové utkání, kdy se na zeleném pažitu odehrál zápas mezi hráči TJ Baník Stříbro a SK Rapid Plzeň. V mezičase se představily tanečnice Silver Team Cheerleaders či Agcrew a také BMX Show.

Pavel Callta byl nachlazený, ale usměvavý. Za dešťových kapek rozdával radost, při koncertě tančil i s lidmi pod pódiem. Po vystoupení se vydal k fanouškům rozdávat úsměv, podpisy a fotografie.

Jak se vám líbilo ve Stříbře?

Bylo to tu skvělé, je škoda, že začalo pršet, ale zdálo se, že to ani nikomu nevadí, takže jsem byla rád, že koncert pokračuje.

Vy jste hlásil, že jste trochu nachlazený.

Ano, to je pravda, včera mi nebylo moc dobře a musel jsem si vzít paraleny. Nechtěl jsem své fanoušky zklamat a koncert zrušit.

Vydal jste čtyři alba, poslední o Vánocích, plánujete další?

Určitě, teď nejdříve chci vydat jeden singl, myslím během září by to mohlo vyjít. No a počátkem dalšího roku bych už rád měl hotové páté album.

Nevydáte se ještě na dovolenou?

Já se zrovna vrátil z Barcelony, takže spíše ne. Nebo, pokud to vyjde, tak bych se tam ještě rád na pár dní vrátil. Kamarád tam bydlí, je tam moře a spousta krásných míst. Ideální místo na relax. Ale jinak se teď chci hlavně věnovat muzice a nahrávat.

Co byste vzkázal nejen fanouškům?

Užijte si zbytek léta a vyhýbejte se nemocem. Buďte opatrní. A snad zase brzy na viděnou na některém z mých koncertů.

autor: Martina Sihelská | zdroj: Český rozhlas Plzeň
Spustit audio

Nejnovější zprávy