Péče o ruce v zimě, sny Moniky Brýdové a netradičně zabalený sladký dárek

10. leden 2024

S českobudějovickou kreativní publicistkou Monikou Brýdovou zabalíme poněkud netradičně dárek k padesátinám a také nám prozradí, jak si plní své sny. S nehtovou designérkou Janou Paraščincovou zase probereme důležitou péči o ruce v zimě a barevné lakové trendy. K poslechu zve Mirka Nezvalová.

Balme dárky netradičně

Představte si padesát čokolád, které chcete předat oslavenci, milovníkovi těchto sladkostí, k životnímu jubileu. Českobudějovická kreativní publicistka Monika Brýdová je přesvědčená, že nasypat je do dárkové tašky nebo krabice je moc snadné.

Padesát čokolád jako dárek k padesátinám

„Rozhodla jsem se využít hnědý balicí papír, nelesklou stranou navrch, převázat bílým potravinovým provázkem a využít jako ozdobu tiskátka s mandalou a bílou barvou. Inspirací pro nás byl dřevěný tác z obchodu, který měl v základně také mandaly,“ popisuje konečný vzhled dárku.

Oslavenci určitě udělá také větší radost překvapení při rozbalování, protože nebude vědět, kterou z čokolád obal vlastně skrývá.

„Ráda balím dárky netradičně. Tohle je vlastně taková rozšířená verze adventního kalendáře s padesáti položkami, což dárkyni rozhodně nezávidím,“ dodává s úsměvem Monika Brýdová, protože je jasné, že balení nebude trvat jen pár minut. Ostatně inspirovat se můžete i vy a podrobnosti uslyšíte v Dámské jízdě.

autor: Mirka Nezvalová | zdroj: Český rozhlas
Spustit audio