Podívejte se na nový videoklip Adély Zouharové Cesta za štěstím. Zapojte se do taneční akce #SayHi

16. říjen 2022

Písnička Cesta za štěstím_Všem! vznikla jako součást mezinárodního projektu #SayHi, který bojuje proti šikaně a podporuje přátelské chování napříč věkem a národnostmi.

Už jste si zatancovali na nejnovější hit Adély Zouharové? A víte, že na stejnou hudbu tancují holky a kluci v několika zemích? Tak se přidejte a tancujte s námi!

Všechno potřebné najdete na našem webu >>

Jak se zapojit?

Čtěte také

Podívejte se na videoklip a nacvičte si choreografii podle speciálního video tutorialu >> Máte na to skoro měsíc. V pátek 11. listopadu pak bude tančit skoro celá Evropa.

Natočte se nebo vyfoťte během tréninku a pošlete nám to pomocí online formuláře, který najdete dole na této stránce. Poproste rodiče, aby Vám to dovolili a odsouhlasili naše podmínky ve formuláři.

Proč #SayHi?

Říct někomu „Ahoj“ (anglicky „Say hi“) a skamarádit se je někdy dost těžké. Co kdyby to ale šlo jinak, třeba pomocí hudby nebo tance? A právě o to jde v projektu #SayHi, do kterého se zapojují rádia a televize různých evropských zemí. Českou republiku v něm už potřetí reprezentuje Rádio Junior. 

Zatancujte si s námi! :-)

Režie: Tereza Hirsch
Účinkují: Adéla Zouharová, Richard „Valchy“ Valach, Tereza Benešová, Kristýna Ulrichová, Edvard Mádl a členové Dismanova rozhlasového dětského souboru
Kamera: Adam Kovács
Osvětlovač: Jakub Marek
Střih: Tomáš Kapinus
Hudba: Audun Agnar Guldbrandsen, Shivan Gjerde, Tormod Løkling
Originální text: Tormod Løkling, Audun Agnar Guldbrandsen, Synne Vorkinn, Alexandra Rotan
Český text: Milan Hosnedl
Speciální poděkování: Paní ředitelce Mgr. Janě Frojdové a její Základní škole U Vršovického nádraží za laskavé poskytnutí prostor pro natáčení.
autor: kpe

Pro nahrání fotek nebo tanečního videa si, prosím, zvolte jednu z následujících variant a postupujte dále: