Přes týden natáčíme videa a každý víkend koncertujeme, popisují Lollipopz

30. září 2021

Jaké to je být dětskými hvězdami? Baví je víc koncertovat nebo natáčet videa na svůj YouTube kanál? Jak vše zvládají skloubit se školou? 

Holky z pěvecko-taneční skupiny Lollipopz jsou známé výraznými parukami, které hrají jasnými barvami. Jsou čtyři a vystupují na koncertech pro děti. Jsou opravdu tak bláznivé jako na pódiu? I na to se ptala Klára Nováková.

Která je která?

Pokud jste fanoušci téhle rozverné partičky, určitě to víte, ale pro ty ostatní zopakujeme, jak mezi sebou holky rozlišit. Ellie poznáte podle zelených vlasů, Nikki má modré, Nikča nosí růžovou paruku a Pája žlutou.

Hlasujte v Hitparádě Rádia Junior >>

A proč se jmenují zrovna Lollipopz, což vychází z anglického výrazu pro lízátko? „Je to takové originální a hodí se to k nám,“ vysvětlují holky, „Je to takový bláznivý název, stejně jako jsme my.“

Zvládají i školu?

Skloubit pěveckou kariéru a školu asi není jen tak. Ale tahle čtveřice to zatím zvládá. „Když něco ve škole zameškáme, tak si to doma doplníme,“ říkají malé zpěvačky. Po škole většinou natáčí videa. Každý víkend vyrážejí za fanoušky na koncerty.

Chtěly si holky někdy vyměnit barvu paruk? Mají před sebou nějaká tajemství? Bylo těžké projít konkurzem, který vybíral členy skupiny? Podívejte se na video a poslechněte si celý rozhovor v audiu.

Klub Rádia Junior vysíláme každý den v 19:00. Nenechte si ujít rozhovory se zajímavými hosty >>

Nalaďte si vysílání Rádia Junior online >>

autoři: Klára Nováková , kpe

Související