První videoklip natočila v devíti. Adéla Zouharová miluje Miley Cyrus a připravuje novou písničku

1. červen 2021

Áďa točí vlastní videa na YouTube i na Tik Tok. Jaké jsou její další zájmy a co zrovna chystá?

Zpívá už odmalička. Než přišla omezení kvůli pandemii koronaviru, zvládla Adéla Zouharová dokonce i několik koncertů. A protože v těchto dnech boduje i v Hitparádě Rádia Junior, pozvala si ji Klára Nováková na rozhovor.

Vždycky chtěla být zpěvačkou

Adéla nikdy neměla žádný záložní plán, čím by chtěla jednou být. Vždy se chtěla stát zpěvačkou. Kromě toho má ale i další zálibu. „Pět let jsem tancovala showdance. To je druh tance, který má příběh,“ prozradila.

První videoklip natočila už v devíti letech. A kterou svou písničku má nejradši? „Je jich víc,“ přiznala, „mám třeba ráda Jsi můj lék a pak taky Sama to znáš. To je druhý duet s Annie Camel, který se fakt povedl.“

Blázen do Miley Cyrus

Kromě několika českých zpěváků měla vždy ráda i Miley Cyrus, která dříve vystupovala v oblíbeném seriálu Hannah Montana. Hit The Climb od téhle americké hvězdy dokonce Adéla sama nazpívala.

„Vybrala jsem si ho, protože jsem neměla žádnou anglickou písničku. Byla mi blízká. Jak jsem furt sledovala Hannah Montanu, byla jsem do ní blázen,“ vysvětlila se smíchem.

Kam Adéla každý rok vyráží na prázdniny? Prozradila taky, že už brzo vyjde její nová písnička Víš, co chci. Kdy se na ni můžete těšit? Pusťte si audio a dozvíte se to.

Klub Rádia Junior vysíláme každý den v 19:00.

Nalaďte si vysílání Rádia Junior online na audioportálu mujRozhlas.

autoři: Klára Nováková , kpe
Spustit audio

Související