Sex ve městě místo Sex a město. Proč nám chybí fortel u názvů seriálů?

2. květen 2023

Netflix uvedl osmidílný politický seriál The Diplomat se skvělou Keri Russell v hlavní roli. Recenzi uslyšíte v novém dílu podcastu Kompotu. Řešíme také nový trailer na druhou sezónu …And Just Like That, druhou sérii komediálního seriálu z pracovního prostředí American Auto a špatné české překlady seriálů.

Vztahy mezi Spojenými státy, Velkou Británií a Íránem jsou napjaté. Uklidnit je má Kate Wyler – nová americká velvyslankyně v Londýně, která si do hlavního britského města přiveze nejen diplomatické know-how a pár úzkostí, ale také svého manžela a bývalého nadřízeného Hala. Poslechněte si recenzi seriálu se špatným českým překladem Diplomatické vztahy v podcastu Kompot a také reakci na nový trailer k seriálu …And Just Like That.

Fortelem producenta a televizního tvůrce Justina Spitzera jsou seriály z pracovního prostředí. Po The Office nebo Superstore zaujalo kritiky i jeho poslední dílo, seriál American Auto, který vyrobil pro NBC. Druhá série skončila před dvěma týdny a fanoušci i kritici zatím marně čekají na zprávu, že se chystá i třetí. Poslechněte si nový Kompot.

Jak dávat, ale i nedávat zpětnou vazbu a proč je lepší si nejdřív zjistit všechna fakta a až potom se rozčilovat? Máte jedinečnou příležitost učit se od lidí, kteří se nebojí dělat chyby. Pusťte si Kompot se Šimonem Holým a Hanou Trojánkovou Biriczovou a dejte nám vědět na našem Instagramu, jak jsme vám pomohli!

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.