Singlový průvodce nadcházejícími alby: Novinky od Avery*Sunshine, Hil St. Soul, The Groove Association a dalších

19. duben 2024

Tentokrát jsme naplnili vysílání zejména singlovou tvorbou interpretů, jejichž LPčka se na nás v brzké době chystají. V rámci tohoto výběru jste mohli slyšet především dámy –⁠⁠⁠⁠⁠ Avery*Sunshine, Hil St. Soul, Helenu May nebo Jill Jones, ale pozadu nezůstali ani pánové Nigel Hall s DJem Harrisonem, Georgie B a kapely The Dip nebo Resolution 88 v čele s klávesistou Tomem O'Gradym.

Jeden z dnešních otvíráků zařídil i Roy Ayers se skladbou What's The T? v Delfonic editu. Tady ho najdete k poslechu i podpoře.

Nigel Hall spolu s DJ Harrisonem vzdají poctu Earth, Wind & Fire na jejich společném albu The Burning Bush: The Journey from Earth, Wind & Fire, ze kterého jsme hráli už druhou ukázku –⁠⁠⁠⁠⁠ song Happy Feelin'.

Okolo Georgieho Bromfielda, který vystupuje pod uměleckým jménem Georgie B, jsme díky jeho remixům pro The Brit Funk Association kroužili už nějakou dobu. Právě nastal čas si představit i jeho vlastní projekt The Groove Association, který je aktivní od roku 2011 a letos vydal již šesté studiové album.

Producent Chris Big Dog Davis si občas udělá radost a vydá album nikoliv ostatním interpretům, které produkuje, ale sám sobě. Tak, jako to udělal s deskou After The Storm.

Čtvrté studiové desky Vortex od kapely Resolution 88 se dočkáme již 19. června. Na světě je první singl Final Approach, kterým jsme se zároveň rozloučili s naším vysíláním.

Playlist dílu najdete tady.

Spustit audio