Sophie Turner a Joe Jonas se rozvádějí, mají dvě děti a oba pracují. Hádejte, kdo je špatný rodič?

13. září 2023

Britská herečka Sophie Turner oznámila se svým americkým manželem a hudebníkem Joe Jonasem rozvod. Mají spolu dvě malé dcery. O Turner, která natáčí ve Velké Británii seriál, se začaly objevovat negativní články, které ji líčí jako špatnou matku. Přitom i Joe Jonas nyní pracuje – je na turné se svou skupinou Jonas Brothers. Proč takový sexismus ještě tolerujeme v roce 2023?

Podcast Kompot navštívila Jana Patočková. Známá novinářka zabývající se rovněž popkulturou okomentovala aktuální dění – například rozvod Sophie Turner a Joe Jonase nebo nový vztah Kylie Jenner s Timothée Chalametem, kteří se spolu poprvé na veřejnosti objevili na koncertě Beyoncé. Údajně spolu chodí již sedm měsíců. Poslechněte si všechny novinky z popkultury!

Podnikatel Elon Musk už má jedenáct dětí. Vedle dvojčat se svou podřízenou přivítal podle své biografie na svět někdy nedávno také třetího potomka se zpěvačkou Grimes, syna jménem Techno Machinus. Grimes pod fotku dvojčat s rodiči Shivon Zilis a Muskem na sociální síti X napsala: Řekněte Shivon, ať mě odblokuje a řekněte Elonovi, ať mě nechá vidět mého syna, nebo prosím, ať odpoví mému právníkovi. Až do této chvíle mi nikdy nebylo dovoleno vidět fotku těchto dětí, navzdory tomu, že tato situace naprosto roztrhala na mou rodinu na kusy. Co to všechno má znamenat? Kriminálka Kompot je všemu na stopě!

V pondělí zemřela legenda českého R&B Yvonne Přenosilová. Bylo jí šestasedmdesát let. Hanku, Šimona i Janu zpráva zaskočila. Jakou písničku od ní mají nejraději? Jakou máte rádi vy? Napište nám na Instagram!

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.