Tomáš Sivok se vrací do Budějovic, bude novým sportovním manažerem Dynama

20. srpen 2021 08:19

Bývalý fotbalový reprezentant Tomáš Sivok bude znovu působit v Dynamu České Budějovice, kde bude zastávat roli sportovního manažera. Klub o tom informoval na svém webu.

Tomáš Sivok v čele sportovního úseku nahradí Martina Vozábala, kterého majitel Dynama Vladimír Koubek tento týden odvolal.

„Ve sportovním úseku nás čeká hodně práce. Bohužel Martin Vozábal se svého poslání nezhostil a v posledních týdnech se mu v jeho práci příliš nedařilo,“ dodal předseda klubového představenstva.

Sedmatřicetiletý Tomáš Sivok ukončil v českobudějovickém dresu kariéru loni v létě rok po svém návratu. Bývalý reprezentační kapitán prošel také Spartou, Udine, Besiktasem Istanbul, Bursasporem a Maccabi Petah Tikva.

Za národní tým odehrál 64 utkání a pětkrát skóroval. Loni v zimě usiloval o koupi Dynama, ale tehdejší majitelé jeho nabídku odmítli.

Také Martin Vozábal byl s jihočeským klubem spojený dlouhá léta. V Českých Budějovicích strávil nejdelší část své hráčské kariéry, následně v klubu zastával roli sportovního ředitele a asistenta trenéra. V čele klubu stál od února 2015.

zdroj: ČTK
Spustit audio

Související