Youtuber SirYakari ukrývá svou pravou tvář

28. červen 2023

SirYakari měl na svém youtubovém kanálu v květnu 2023 689 tisíc odběratelů. Podařilo se mu v Minecraftu přežít 24 hodin pod vodou a zabít Ender Draka? A jakého má domácího mazlíčka?

SirYakari ještě nikdy neukázal svou pravou tvář, a přesto měl na svém youtubovém kanálu v květnu 2023 689 tisíc odběratelů. Nejdřív používal přezdívku Yeti. Pak si vymyslel novou: Yakari. Ale protože tohle jméno už bylo zabrané, přidal před Yakari ještě Sir. Znamená to možná něco jako vážený pan Yakari.

Kromě youtubového kanálu SirYakari, má ještě druhý kanál s názvem SýrYakari. SirYakari je známý díky sérii videí 100 hráčů v Minecraftu, ve které vymýšlí úkoly pro ostatní. Například ve videu s názvem 100 hráčů extrémní Hide and Seek se 100 hráčů schová v minecraftovém městě a SirYakari je hledá.

V roce 2020 vytvořil tento youtuber světový rekord ve sbírání všech druhů dřeva ve hře Minecraft (1.16). Jeho rekord byl později překonaný jinými hráči.

SirYakari mluví rychle, některá slova nevyslovuje úplně zřetelně a často říká: „Nice.“

Podařilo se mu v Minecraftu přežít 24 hodin pod vodou a zabít Ender Draka? A jakého má domácího mazlíčka? Poslechněte si tento díl Síťovky.

Pořad Síťovka můžete poslouchat každou středu v 17:30 v živém vysílání Rádia Junior >>

Propásli jste některý z dílů? Nevadí! Poslechněte si ho kdykoli online na webu Rádia Junior >>

Spustit audio

Související

  • Síťovka

    Tereza Rašová pro vás loví ty nejzajímavější perličky z moře sociálních sítí.