Zpěvačky dorazily! Startér nevykazuje playlistovou průměrnost ani před vánočními svátky

13. prosinec 2023

Tříčlenná porota dorazila v oslabení, vykonstruovaný hejt na příliš dobré tracky by ale nezvládla doručit ani v přesile. Přece jen ale na nějaký došlo. Který track tentokrát nudil Terezu? A komu Amák ochotně toleruje syntetické smyčce?

V hitparádě neobjevených byli ušetřeni ti, kteří měli opravdu namále. S pouhými 21 hlasy přežil Glad Sisifus, ne o moc víc toho nasbírali trin & vacek. Zachránili je pětitýdenní držáci Coubey a Midnight Swimmers. Co se týká novinek, tužby Martina a Filipa byly vyslyšeny, dorazily talentované zpěvačky a songwriterky!

Kaye je teprve 17, její tvář se ale objevila už i na Times Square díky kampani Equal. Nově založila kapelu, s kterou obráží koncerty a v rukávu má EPčko, jež chystá na začátek příštího roku. Jak na potemnělý elektropop Last Time That We Spoke reagovala porota? Druhou novinku obstarala olomoucká písničkářka Evah, která má know how v klasické kytaře a do jejích písní se to příjemně propisuje.

Ke kterému zpěvákovi bychom si ochotně přisedli na lavičku? Poslechněte si celý díl hitparády neobjevených, pošlete nám svůj song na starter@rozhlas.cz a zahlasujte pro své favority*ky na wave.cz/starter.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.