Český rozhlas Dvojka zve na autogramiádu Evy Pilarové

7. srpen 2019

Stanice Český rozhlas Dvojka zve na autogramiádu Evy Pilarové, která se uskuteční v pátek 9. srpna, tedy přesně v den 80. narozenin trojnásobné držitelky Zlatého slavíka. Narozeninová autogramiáda proběhne ve foyer Českého rozhlasu na Vinohradské 12 od 12 do 13 hodin.

Stanice Český rozhlas Dvojka připravila pro posluchače v den jubilejních narozenin Evy Pilarové speciální program. Od 11 do 12 hodin bude Eva Pilarová hostem Aleše Cibulky v pořadu Blízká setkání, následovat bude hodinová narozeninová autogramiáda a ve večerním vysílání stanice Český rozhlas Dvojka Miloš Skalka představí posluchačům v pořadu Srdcovky Dvojky hudební speciál o kariéře trojnásobné držitelky Zlatého slavíka.

„Část kariéry Evy Pilarové byla spojena s Československým rozhlasem, konkrétně s Tanečním orchestr Čs. rozhlasu a legendárním karlínským studiem A to je jeden z důvodů, proč se Český rozhlas Dvojka rozhodl věnovat jubileu Evy Pilarové mimořádný prostor,“ uvedl ředitel Programu Českého rozhlasu Ondřej Nováček.

Do konce tohoto týdne mohou posluchači stanice Českého rozhlasu Dvojka také soutěžit v rámci soutěže Dvouhra o tři CD Největších hitů Evy Pilarové. Vstup na autogramiádu je volný.

Spustit audio