Český rozhlas opět hlavním mediálním partnerem MHF Český Krumlov

23. březen 2011

Ani v letošním roce nebude Český rozhlas chybět ve své již tradiční roli hlavního mediálního partnera Mezinárodního hudebního festivalu Český Krumlov, jehož 20. ročník se uskuteční od 15. července do 20. srpna 2011.

Své posluchače bude Český rozhlas pravidelně informovat o aktuálním festivalovém dění a regionální stanice ČRo České Budějovice bude ve svém vysílání opět zvát do Českého Krumlova milovníky klasické hudby z celých jižních Čech.

„Festival v Českém Krumlově letos připravil špičkový program s hvězdným obsazením. Zaslouží si proto i špičkovou mediální podporu, kterou mu Český rozhlas letos poskytne.“, říká Lukáš Hurník, pověřený programový ředitel Českého rozhlasu a šéfredaktor stanice Vltava.

Český rozhlas 3 - Vltava v tuto chvíli intenzivně jedná o vysílání zahajovacího koncertu 15. 7. s Ramónem Vargasem a Symfonickým orchestrem Českého rozhlasu, koncertu 16. 7., na kterém vystoupí violoncellista Mischa Maisky opět za doprovodu Symfonického orchestru Českého rozhlasu a samozřejmě závěrečného koncertu 20. 8., na němž se za doprovodu rozhlasových symfoniků představí legendární tenorista Plácido Domingo. Všechny koncerty by Český rozhlas rád nabídl také do mezinárodní sítě prostřednictvím Evropské vysílací unie.

Spustit audio
autor: Oddělení komunikace