Cesta za titulem aneb Hokejový kvíz. Bavte se, vyhrávejte a ověřte své znalosti týkající se zlaté jízdy olomouckých hokejistů

31. leden 2024

Před třiceti lety hokejisté Mory vybojovali vítězství v domácí extralize. Každý všední den až do konce měsíce února si tento okamžik v našem vysílání připomeneme. A zapojit se můžete i vy. 

Jakmile zazní signál soutěže, kterým je úryvek lidové písně v euforickém podání hráčů po vítězném finále s Pardubicemi v kabině, stačí se k nám dovolat na číslo 221 555 444.

Pravidla soutěže Cesta za titulem naleznete ZDE.

První volající automaticky postupuje do velkého finále, ve kterém v pátek 1. března ve vysílání vylosujeme hlavní cenu, kterou je vstup na setkání hráčů s fanoušky v kině Metropol 12. dubna, kniha „Olomoucký zázrak po třiceti letech“ a VIP pozvánka na Over Párty Mistrů v Jazz Tibet Clubu.

Kromě toho máme pro první volající připraveny navíc i denní ceny, kdy vám bude položena otázka se dvěma možnostmi odpovědi. Pokud budete vědět (nebo se trefíte), vyhráváte už daný den. Rozšířená správná odpověď samozřejmě také zazní.

Užijte si Cestu za titulem aneb Hokejový kvíz ČRo Olomouc!

Spustit audio

Související