Dara Rolins: O dětství jsem nepřišla. Dělala jsem to, co jsem dělat chtěla

15. květen 2019

Poprvé v televizi vystoupila už ve čtyřech letech. Oslnivou kariéru odstartovala v jedenácti hitem s Karlem Gottem. Nevadí jí, že pro někoho navždy zůstane malou Darinkou?

Na Darinku jsem zvyklá z rodiny a vůbec mi to nepřekáží. Je to milé,“ usmívá se někdejší dětská pěvecká hvězda. Než s Karlem Gottem nazpívala Zvonky štěstí, odjela asi 300 koncertů s kapelou a natočila tři nebo čtyři filmy. Syndromem dětské hvězdy, která nese nepříjemné důsledky vlastní slávy, ale prý nikdy netrpěla.

Nemám žádný špatný zážitek

Dara Rolins

O dětství jsem nepřišla. Dělala jsem to, co jsem dělat chtěla. Rodiče mě podpořili v koníčku. Jako jiné děti hrají fotbal nebo jezdí na koni, tak já chtěla zpívat, zpívat a zpívat,“ říká Dara Rolins v Blízkých setkáních Stáni Lekešové. „Nemám žádný špatný zážitek, že by mě to v něčem omezilo.“

Život bych nevyměnila

V dospělejším věku sláva znamená ztrátu soukromí. Sdílíte všechno se všemi. Jsou momenty, které si chcete nechat pro sebe, a najednou je vidíte na titulní stránce. A rozebírá je ne jeden, ale dva národy,“ připouští zpěvačka. „Ale nechci si stěžovat, svůj život miluju a nesmírně mě baví. Ale není to jenom ta iluze, kterou lidé vidí na titulních stránkách a na Instagramu.“

Proč se nakonec nerozhodla pro slibně rozjetou kariéru v zahraničí? A komu z finalistů talentových show, kterých se Dara Rolins účastnila jako porotkyně, se podle ní podařilo skutečně uspět? Poslechněte si celý rozhovor ze záznamu.

autoři: Stáňa Lekešová , and

Související