Den otevřených dveří v Českém rozhlase Olomouc

2. září 2011

Český rozhlas Olomouc se připojuje ke Dnům evropského dědictví a v sobotu 10. září nabízí všem zájemcům své prostory k prohlídce. Hlavním lákadlem bude jednodenní výstava Jindřicha Štreita, cyklus člověk a krajina, připravená speciálně pro Den otevřených dveří Českého rozhlasu Olomouc.

V sobotu 10. září v devět hodin se otevřou dveře všech studií a vysílacích prostor Českého rozhlasu Olomouc. Návštěvníci si budou moci prohlédnout nejen veškeré zázemí, techniku a redakční počítačové systémy, které slouží k vysílání a k výrobě pořadů, ale budou se také moci osobně seznámit s redaktory, moderátory a autory oblíbených rozhlasových pořadů.

Připraven je i zajímavý doprovodný program. V deset hodin v Apatyce speciál ve velkém studiu představí Radka Kvasničková MUDr. Silvanu Jakubalovou, která poradí, jak se udržet fit a zatočit s přebytečnými kilogramy. V jedenáct hodin se návštěvníci mohou těšit na Větrník speciál s olomouckou rodačkou a úspěšnou seriálovou herečkou Sandrou Pogodovou, známou z Rodinných pout, a nebo seriálu Vyprávěj.

Ve čtrnáct hodin se podíváme Až na konec světa se šternberským malířem Liborem Vojkůvkou, který bude vyprávět své cestovatelské zážitky.
Exkluzivní je pak jednodenní výstava fotografa Jiřího Štreita – člověk a krajina.

Přijďte v sobotu 10. září od 9. do 16. hodin na Horní náměstí 21 v Olomouci na Den otevřených dveří Českého rozhlasu Olomouc. Další informace najdete na webových stránkách ČRo Olomouc.

Spustit audio
autor: Oddělení komunikace