Hanku mám pořád doma. Chci všem poděkovat za to, jak ji milují, vzkazuje pěvec Štefan Margita

31. leden 2023

Karel Gott a ona byli fenoménem. Čím byla Hanka Zagorová tak výjimečná? „Skromností a tím, jak moc jí záleželo na textech. A lidi jí věřili. Další generace na ni nezapomene,“ je si jistý Štefan Margita. Chodila Hanka na jeho koncerty? Co dělali oba po vystoupení? Chce se mu ještě pořád zpívat? Jakou cestou se bude jeho život dál ubírat a co plánuje? Jaké má zkušenosti s bulvárem?

Hanka Zagorová prý poslouchala své fanoušky. „Věděla, které písně zaberou. V den koncertu, hlavně když se konala Lucerna, potřebovala být sama. Dodnes vidím, jak si rozložila texty na postel a vybírala, co bude zpívat. A zpívala naplno i při zkoušce. Přesně to dělal Karel Gott. Ona byla profík. Chci všem poděkovat za to, jak ji milují,“ vzkazuje Štefan Margita.

Existuje recept, jak se z odchodu milovaného člověka otřepat? „Hanku mám pořád doma v urně. A nestydím se za to. Ráno vstanu, jdu k ní, povídáme si a pořád to tak bude, i když budu Hanku ukládat.

Když ti někdo v životě dá to nejkrásnější jeden rok, tak je člověk vděčný. Ale 30 let! Na to se nedá zapomenout a jsem jí za to strašně vděčný. Pomáhala mi ve všem a jsem šťastný, že jsem ji poznal,“ uzavírá pěvec Štefan Margita.

Související