Jako Britney nebo Amy. Seriál I Hate Suzie Too ukazuje temnou stránku ženského úspěchu

28. prosinec 2022

„Nejvíc stresující pořad.“ „Televizní ekvivalent panické ataky.“ Takové jsou recenze druhé řady I Hate Suzie, temného komediálního seriálu, který o letošních Vánocích „potěšil“ fanoušky třemi epizodami. Ty se konají právě o svátcích. Pusťte si speciální díl podcastu Kompot o seriálech, které Vánoce (ani Chanuku) nepřikrášlují.

Britská herečka Billie Piper se vrací v roli Suzie, slavné herečky, která v první sérii prochází rozchodem s manželem a veřejným ponížením poté, co bulvár uveřejnil intimní fotky odhalující její nevěru. Nyní chce souběžně získat syna do střídavé péče a účastí v taneční soutěži i fanoušky znovu na svou stranu. Jenže obojí se velmi bolavě vyrušuje.

Britský deník Guardian nebo americký magazín Hollywood Reporter zmiňují v souvislosti s I Hate Suzie osudy zpěvaček Britney Spears nebo Amy Winehouse, které své nejzranitelnější momenty prožívaly před zraky milionů lidí. Názorná ukázka přerušení těhotenství v domácím prostředí je nakonec nejmíň traumatizující pasáž seriálu, který Piper napsala spolu s Lucy Prebble. I o tom hovoříme ve vánoční epizodě podcastu Kompot.

Který seriál se nebál propojit Santu Clause s ženským orgasmem? Který vánoční díl nás dojme nebo vždycky pobaví? A podaří se Šimonovi Holému najít skrze tento díl osudovou lásku? Pusťte si Kompot a sledujte nás na Instagramu.

Spustit audio

Více o tématu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka