Koncert z Hollywoodu do Prahy

21. duben 2022

Dětský pěvecký sbor Českého rozhlasu na dobrodružné cestě po hollywoodských a broadwayských zastávkách s Rozhlasovým Big Bandem Gustava Broma a vzácným hoste Dashou

Hybernia, pondělí 6. června v 19.00 hodin.


>> Vstupenky <<

DASHA - host večera

Rozhlasový Big Band Gustava Broma s dirigentem Vlado Valovičem
Dětský pěvecký sbor Českého rozhlasu pod vedením Věry Hrdinkové

Na koncertě v pražské Hybernii 6. června budou průvodčími sbormistryně Věra Hrdinková a dirigent Vlado Valovič. VIP cestujícím naší muzikálové jízdy bude host večera DASHA. Vystoupí s vlastním repertoárem, ale nejen to!

PROGRAM

nejznámější melodie z muzikálů Bídníci, Jesus Christ Superstar, Hair či filmů The Greatest Showman, Singing in the Rain, Bonnie and Clyde

černošské spirituály

a další

Pasažéry koncertu budou šikovní členové Dětského pěveckého sboru Českého rozhlasu a skvělí jazzoví muzikanti Rozhlasového Big Bandu Gustava Broma. Všichni společně si zahrají a zazpívají s naším hostem večera Dashou.

Na menu budou světové hity z muzikálů Bídníci, Jesus Christ Superstar, Hair a filmové trháky jako The Greatest Showman, Singing in the Rain nebo Bonnie and Clyde. Nejmenší zpěváčci si zazpívají černošské spirituály.

Jste srdečně zváni na cestu letem světem za světoznámými melodiemi. Těšíme se, že náš muzikálový expres bude mít vyprodáno!

Ceny vstupenek: 200 a 100 Kč.

Spustit audio