Lázeňský speciál Po Česku na Radiožurnálu

29. říjen 2013

Radiožurnál ve spolupráci s agenturou CzechTourism připravil na jarní měsíce letošního roku první Lázeňský speciál Po Česku. Od 19. března do 5. června vždy v sobotu a v neděli ve 13.10 hod. moderátor Václav Žmolík provede posluchače po dvanácti známých i méně známých českých a moravských lázeňských místech, která určitě stojí za návštěvu.

Lázně a wellness jsou dnes již běžnou součástí zdravého životního stylu a nepřitahují zdaleka jen seniory či rekonvalescenty. České lázně nezůstávají pozadu a novým trendům se přizpůsobují, v silné evropské konkurenci však získávají výhodu hlavně díky tradici a využívání přírodních léčivých zdrojů ve spojení s kvalitní lékařskou péčí.

19. a 20. března odstartují speciál reportáže z lázní Jáchymov a 26. a 27. března se přesuneme do Teplice nad Bečvou. V Lázeňském speciálu Vám dále představíme Karlovy Vary, Mariánské Lázně, Františkovy Lázně, Bechyni, Třeboň, Poděbrady, Bělohrad, Luhačovice, Jeseník a Velké Losiny.

„Reportáž z každého místa vždy doprovodí i soutěžní otázky, posluchači tak mohou vyhrát nejen drobné ceny, věnované agenturou CzechTourism, ale i víkendové pobyty pro dvě osoby se stravováním, ubytováním a procedurami, které věnovaly lázeňské společnosti působící v těchto místech,“ láká k poslechu Václav Žmolík.

Lázeňský speciál Po Česku uslyšíte od 19. 3. do 5. 6. vždy v sobotu a v neděli ve 13.10 hod. na Radiožurnálu. Více naleznete na radiozurnal.cz.

Spustit audio