Markéta Bouchalová

manažerka marketingu

Znamení: Zvláštní znamení? Nejedno.

Životní motto: Dokud máš své sny, máš se na co těšit.

Co dělám v rozhlase: Řídím korporátní projekty a interní eventy. Od kreativního nápadu je přes realizaci vedu k cíli. Přináším lidem zážitky, výsledky mé práce jsou součástí vzpomínek kolegů i posluchačů. Jako projektová manažerka se věnuji mezinárodnímu festivalu rozhlasové tvorby Prix Bohemia Radio.

Před rozhlasem: Vystudovala jsem Fakultu multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně. Poté jsem se devět let věnovala event managementu, projektovému řízení a PR v komunikačních agenturách, např. Seznam.cz či AC&C Public Relations. Odtamtud již mé kroky směřovaly na Vinohrady do Českého rozhlasu, kde jsem měla na starosti mediální partnerství i řízení brandu stanice Český rozhlas Dvojka. Od listopadu 2016 jsem součástí Oddělení komunikace se zaměřením na projektové řízení a event management.

Co mě baví: Rozhlas a jiná média pro svoji absenci stereotypu. Kulturní dění pro svoji pestrost. Praha pro svoji krásu a historii. Knihy a filmy pro své příběhy. Severské země pro své přírodní bohatství. A tanec pro svoji ladnost a napětí.