Martin Košík

Moderuje Noční Radiožurnál.

Znamení: Srpnový lev (1986)

Životní motto: Pravou pokorou je dávat radost druhým.

Co dělám v rozhlase: Již od roku 2015 se týden co týden střídáme s mým kolegou Jirkou Šteflem za mikrofonem Nočního Radiožurnálu. Tak jestli nemůžete spát anebo jste v noci za volantem, určitě jednoho z nás uslyšíte pravidelně mezi půlnocí a pátou – 365 dní v roce. :-)

Před rozhlasem: Divadlo, skaut ale i atletika. To vše mám za sebou. Ovšem někdy kolem 14. roku mého života mě okouzlil rozhlasový mikrofon. Všechno začalo tehdy na rádiu Kiss Publikum ve Zlíně. Následovaly i stanice Fajn, City nebo Impuls. Díky svým zkušenostem jsem měl možnost být i programovým ředitelem. S odstupem času jsem za všechny ty zkušenosti velmi rád. Vysílání na Radiožurnálu je mým splněným snem. Velký díky patří Janu Pokornému, který si mě do svého týmu tehdy vybral.

Co mě baví: Ve volném čase se můžeme setkat na studiových lekcích v největší síti fitness klubů v Praze. Jako licencovaný trenér vedu pravidelné lekce BODYPUMP, které mají celosvětově stejnou choreografii a každé 3 měsíce se mění. Tak ať už budete cvičit v Praze, Dubaji nebo New Yorku, tak dostanete to samé. A protože pravidelně procházíme dalšími školeními, tak si můžete být jisti, že půjde o skutečný fitness zážitek.

Co mě nejvíc dostane: Dobrý zvuk a skvělé jídlo. :-)