Michaela Maurerová

moderátorka

Moderuji letní Blízká setkání

Životní motto:

Nejsem moc příznivkyní životních mott, je to svazující. Ale jedním se snažím řídit tak nějak obecně, a to: Abys byla milována, miluj! (Seneca)

Co dělám v rozhlase:

Funguju jako hrdý záskok Terezy Kostkové a Adély Gondíkové v Blízkých setkáních, aby si vybraly zaslouženou dovolenou a užily si léta. Také si plním svůj sen z dětství, protože rozhlas je moje velmi oblíbené médium. Povídat si se zajímavými lidmi, zprostředkovávat jejich úvahy, zážitky a talent je pro mě práce za odměnu.

Před rozhlasem:

Po absolutoriu činoherního herectví na DAMU jsem ochutnala všechno, co moje profese herečky a moderátorky nabízí (tedy zatím kromě práce v rádiu). Po krátkém angažmá v divadle Rokoko jsem hostovala v divadle Bez zábradlí, divadle Na Jezerce, ve Vinohradském divadle a Studiu Dva, abych se po pár letech rodičovské pauzy zpátky vrátila k divadlu prostřednictvím představení Ani o den dýl. Prošla jsem několika seriály, TV filmy a moderováním pořadů a cestopisu v České televizi. Mojí zatím nejnáročnější a nejstěžejnější rolí ale zůstává role mámy tří skvělých dětí.