Pot, seno, erotika. Speciál o tom, co všechno můžete v létě zažít

24. červen 2023

Hotcast Pot se tentokrát zaměřil na léto. To je oblíbená doba dovolených, která skýtá mnohé radosti, ale může přinést i nečekaná úskalí v podobě nebezpečí. To číhá na odvážlivce vyhledávající sex na veřejnosti, na skále, mezi kamením nebo ty, kteří se chtějí seznamovat v nudistickém klubu.

„V létě jsou lidé mnohem ochotnější se setkávat. Nedělá jim pak ani tolik problém se seznamovat,“ myslí si moderátorka Eliška Soukupová a její kolega Karel Vladyka souhlasí. Obecně se shodují na tom, že počet jejich schůzek je přímo úměrný naměřeným stupňům Celsia. Spouští vedro sexuální pudy a snižují lidé v létě svoje standardy na výběr partnerů a partnerek? To zjistíte v novém speciálu!

Pole, louky, pláže, skály, nebo rovnou pod vodou – lidstvo odjakživa souloží na všech možných místech planety, což potvrdili Elišce nejen posluchači, ale i zkušenosti její a jejích přátel. „Já o tom všem jenom sním. Já bych třeba chtěl zažít sex při bouřce,“ říká Karel a Eliška přiznává, že to už zažila. Karel pak dává tipy i na místa s klimatizací, protože si uvědomuje, že ne všichni mají rádi léto.

Hotcastová dvojice se zamýšlí i nad tím, co bude, až se léto překlene do podzimních a zimních měsíců, a tak mají záložní plán na to, jak se zahřát. „V prosinci jsem nejradši sám a poslouchám ve vaně Lanu Del Rey,“ popisuje Karel. Jak se dostat z módu „divokého léta“ do poklidnějšího podzimu? I to je součástí letního Potu, který je otevřenější než kdy jindy.

Jaké letní tradice mají moderátoři Eliška a Karel? Kdo z nich funguje „na solární pohon“? A liší se láska v létě od té zimní? To zjistíte poslechem nové epizody Potu.

Upozorňujeme, že tento pořad není vhodný pro děti.

Spustit audio