Pot, třpytky a Kylie Minogue. Co nám přineslo léto 2023?

30. září 2023

Podzim je tady a hotcast Pot se ohlédl za uplynulým létem, během kterého se intenzivněji potíme, zažíváme románky a uvědomujeme si vlastní tělesnost. Moderátoři Eliška Soukupová a Karel Vladyka proto probrali letní vzplanutí, intenzivní zážitky, ale i hudební soundtrack, který k létu neodmyslitelně patří.

Vztahy nemusí být na celý život, aby byly významné, nebo tě něčím obohatily, říká Karel o krátkých letních románcích, které se dají zažít třeba na cestách. Důležitá mohou být ale i platonická přátelství a vzájemná pomoc: Věřím, že jak se chovám, to se mi bude vracet, říká Eliška o nové kamarádce z ciziny, kterou u sebe v létě, po prvotní sympatii, na několik týdnů ubytovala.

A jaká hudba nás letošním létem provázela? „Mám husinu a potím se, a má to jediný důvod, Kylie Minogue, svěřuje se Kass a Eliška vášnivě souhlasí. „Kylie Minogue nám už na začátku léta řekla, o čem to léto bude – o srdci a tělesnosti, potu a třpytkách. Padám, panebože, dotkni se mě tady, už jsi skoro tam!“

Upozorňujeme, že tento pořad není vhodný pro děti.

Co nás mohou letní románky naučit? Jak se vyrovnat s ghostováním? Co kromě Kylie Minogue bylo sexy soundtrackem letošního léta? A na co se můžeme těšit na podzim, kdy upocená vášeň začíná opadávat? Poslouchejte v hotcastu Pot.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.