Příchod trenéra Lamparda do Chelsea neznamená extra velké terno, myslí si Weidenthaler

Pořad S mikrofonem do Anglie nemůže chybět ani o Velikonocích. Tentokrát nabízí poctivý manažerský rozbor a pozvánku na šlágr mezi Liverpoolem a Arsenalem. Do fotbalové debaty přispěli reportéři Adam Weidenthaler a Petr Tomášek. Překvapilo Jana Pěrušku angažování Franka Lamparda do role nového kouče Chelsea? Kam zamíří Graham Potter? Užijte si i o prodlouženém svátečním víkendu nabitý fotbalový program. 

Přijde mi to trochu jako, že tonoucí se stébla chytá, protože Frank Lampard nebyl v aktuální sezoně úplně výrazným koučem, stejně jako v sezoně, kdy se s Chelsea loučil. V první sezoně udělal čtvrté místo v lize, skončil v osmifinále Ligy mistrů, dostal se do finále FA Cupu, ale v té druhé opustil tým na devátém místě tabulky, tedy v podobných vodách, kde se Chelsea nachází i teď. Takže z toho extra terno nebude,“ míní Weidenthaler.

Čtěte také

30. kolo Premier League ukončí šlágr mezi Liverpoolem a Arsenalem. Jak dopadne souboj mezi střelci Salahem a Sakou? Koho experti favorizují? Na Anfield Road Arsenal vyhrál naposledy v roce 2012. Jak to dopadne tentokrát? Úvodní výkop je naplánovaný v neděli na 17.30.

autoři: Martin Minha , rej
Spustit audio

Související