Radiožurnál a Radiožurnál Sport nabídnou živé vysílání z ME ve fotbale 2024

12. červen 2024

Radiožurnál a Radiožurnál Sport budou opět přinášet živé vysílání z mistrovství Evropy ve fotbale. Český rozhlas i tentokrát získal jako jediné rozhlasové médium v ČR vysílací licenci na přímé přenosy všech zápasů a sportovní komentátoři ČRo tak budou z místa živě komentovat veškeré dění.

Mistrovství Evropy ve fotbale s českou účastí se koná v Německu ve dnech od 14. června do 14. července 2024. Češi se v základní skupině F postupně utkají 18. 6. s Portugalskem, 22. 6. s Gruzií a 26. 6. s Tureckem. Všechny zápasy českého národního týmu a důležité souhrny v průběhu každého dne bude živě vysílat Radiožurnál.

„Těšíme se, že budeme u dalšího skvělého úspěchu českého sportu, bylo by to parádní. V každém případě jsme připraveni nabídnout posluchačům hodiny fotbalového vysílání nejenom v přímých přenosech všech zápasů fotbalového Eura na Radiožurnálu Sport, ale přímo z dějiště budeme přinášet informace po celý den také na Radiožurnálu,“ uvedl šéfredaktor Radiožurnálu Sport Miroslav Bureš.

Václav Kadlec
Dušan Uhrin ml.

Radiožurnál Sport navíc pro fanoušky připravuje „Studio Euro 2024“, a to každý hrací den šampionátu před vybraným zápasem. Ve speciálním studiu se potká fotbalová legenda a hlavní tvář kampaně Pavel Horváth s dalšími fotbalovými experty - Václavem Kadlecem, Dušanem Uhrinem ml. a Horstem Sieglem.

Horst Siegl

Všechny přímé přenosy, kompletní informace a průběžné výsledky k celému ME ve fotbale jsou k dispozici na webu iROZHLAS zde(link is external).

Spustit audio