Radiožurnál na Jizerské 50 odmění nejlepšího Čecha

28. prosinec 2010

I nejlepší český závodník se může při nadcházející 44. Jizerské 50 ČSOB Pojišťovny těšit na svoji odměnu. Pořadatelé poprvé ve spolupráci s dlouhodobým hlavním mediálním partnerem udělí Cenu Radiožurnálu, která bude mít podobu skleněné plakety. Připadne prvnímu závodníkovi české národnosti v cíli závodu na 50 kilometrů klasickou technikou.

„Radiožurnál se nejvíce ze všech českých rádií věnuje sportu. Vysílá přímé přenosy, vstupy a reportáže z fotbalu, hokeje, atletiky, tenisu i dalších sportovních odvětví. Nechybí ani na masových akcích jako je Jizerská 50, které je už tradičním partnerem. Letos máme tu čest poprvé předat Cenu Radiožurnálu pro nejlepšího českého závodníka a jsem ráda, že je to zrovna v roce, kdy je rekordní zájem právě mezi českými závodníky a kdy má 44. ročník také své prvenství ve vyprodání všech startovních čísel na individuální závody. Držím palce všem 5 500 účastníkům a věřím, že Cena Radiožurnálu poslouží jako inspirace poměřit své síly s ostatními i těm, kteří dosud váhali,“ uvedla Hana Hikelová, ředitelka zpravodajských stanic Českého rozhlasu.

Logo

„Radiožurnál patří k tradičním partnerům Jizerské 50 a jsme rádi, že svou přízeň a podporu závodu prokazuje nejen v éteru, ale přímo na místě. Navíc spojení Ceny Radiožurnálu s nejúspěšnějším českým závodníkem dává smysl. Ze všeho nejvíce bych si přál, aby to už v nadcházejícím 44. ročníku závodu byla odměna nejen pro nejlepšího domácího závodníka, ale také i pro celkového vítěze Jizerské 50,“ říká Tomáš Leixner, tiskový mluvčí Jizerské 50.

44. Jizerská 50 ČSOB Pojišťovny se koná ve dnech 7. -9. ledna 2011 v Bedřichově v Jizerských horách. Vedle hlavního závodu na 50 km je na programu i klasický závod Intersport Jizerská 50, O2 Bedřichovská 30 volným stylem, dětský závod VZP Mini Jizerská s podtitulem Boj proti dětské obezitě a stále populárnější štafetový závod Jizerská firemní Penzijních fondů ČSOB. Doprovodný program tvoří SkiFest s koncertem Tatabojs a slavnostní zahájení s jízdou historických lyžníků v dobovém oblečení.
Více informací na www.jiz50.cz a radiozurnal.cz.

Spustit audio