Renesanční umělec Denis Šafařík o flirtování a různých podobách lásky

23. září 2023

Hostem hotcastu Pot byl herec, režisér a spisovatel Denis Šafařík. Hned v úvodu prozradil, že se rád potí například v sauně. S moderátory Eliškou Soukupovou a Karlem Vladykou si povídal také o flirtování, sexualitě a intimním životě.

Já skoro nikdy neflirtuju, ale jsem od přírody přátelský človek, takže se často stane, že flirtuji, aniž bych to plánoval, říká Denis s tím, že flirtovat prý moc neumí, ale když se mu někdo líbí, tak se oflirtovat nechá rád.

Karel Vladyka, Denis Šafařík a Eliška Soukupová

Jako jeden z mála otevřeně bisexuálních herců u nás mluvil také o tom, jací lidé ho přitahují. Líbí se mi lidi, co jsou zajímaví, ambiciózní, odvážní, co někam v životě směřují. Tělesnost u mě přichází až na druhém místě.

A jak to má s monogamií? Jsem přesvědčený, že lidská bytost není bytost monogamní. Sám to ale teprve objevuji, nemám k tomu žádné definitivní závěry.

Upozorňujeme, že tento pořad není vhodný pro děti.

Proč je Denis Šafařík český Andy Warhol? Potýká se s předsudky a stereotypy? Jak se flirtuje v USA a Německu, kde Denis žil a pracoval? Má teď partnera, nebo partnerku? A jaké sexuální výstřednosti by si rád vyzkoušel? Poslouchejte v hotcastu Pot.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.