Slavnostní setkání s BROLNem

3. listopad 2008

Český rozhlas si Vás dovoluje pozvat na závěrečný koncert oslav 85. výročí zahájení pravidelného rozhlasového vysílání u nás. K této příležitosti zahraje Brněnský rozhlasový orchestr lidových nástrojů v pátek 21. listopadu 2008 od 19.00 hodin v Majakovského sále Národního domu na Vinohradech.

Koncert připraví současný umělecký vedoucí, primáš a zpěvák František Černý ve spolupráci s emeritním koncertním mistrem orchestru, houslovým virtuosem profesorem Bohumilem Smejkalem. Uslyšíte Vlastu Grycovou, Luboše Holého a Martina Hrbáče. Těšit se můžete i na Ludmilu Malhockou a Kláru Blažkovou. Se známými umělci vystoupí i dětští vítězové soutěže Zpěváček a mnoho dalších. Soubor ve svém programu připomene ty nejlepší okamžiky své existence a sílu po léta budované tradice.

Vstupenky na koncert si můžete zdarma vyzvednout ve středu 12. listopadu od 9.00 do 18.00 hodin ve vrátnici Českého rozhlasu v Římské ulici 13, Praha 2 nebo v pracovní dny od 11.00 do 17.00 hodin v Informačním středisku Folklorního sdružení, Senovážné náměstí 24, vchod z Jeruzalémské ulice, Praha 1. Vstupenky bude možné získat i přímo před začátkem koncertu v Národním domě na Vinohradech.

Těšíme se na Vaši návštěvu!

Spustit audio