Svatební prstýnky nám Vašek upletl z trávy. Farář je ale nechtěl vysvětit, vzpomíná Jana Boušková na svatbu s Václavem Vydrou

5. září 2022

V seriálu Policie Modrava hraje postavu pošťačky Květy. Jaký má vztah k Šumavě, kde se seriál natáčel? Jak požádala o ruku svého manžela? Jezdí ještě po nehodě na koni? V kolika letech jí angažovali do Národního divadla? Poslechněte si celý rozhovor s Terezou Kostkovou.

Jana Boušková ukazuje prstýnek po Daně Medřické

„Když jsme točili v kostele v Srní svatbu s mým seriálovým manželem Pepou Nechutným, který hraje hajného, tak se mi stala taková veselá historka,“ vypráví Jana Boušková. „Místní lidé dělají velmi rádi kompars. Vždy se sejdou, jsou úžasní. Tentokrát ale jedna paní chyběla. Druhý den jsem ji potkala na náměstí a volala na mě: Paní Boušková, koho jste si vzala? No hajnýho, já na to! Aha, já myslela, že Vydru,“ směje se herečka.

Opravdová svatba

Opravdovou svatbu s manželem hercem Václavem Vydrou měli v kostele v Nezabudicích. „Do poslední chvíle bylo všechno tajné. Problém nastal, když chtěl pan farář vysvětit naše prstýnky, které Václav upletl z trávy. Naštěstí jsem měla po paní Medřické dva prstýnky, tak jsem jeden dala Vaškovi a druhý jsem si navlékla já. Byla to krásná svatba,“ vzpomíná Jana Boušková.

Související