Světová gastronomie: Vegetariánské jídlo

6. prosinec 2006

Na své dlouhé cestě po poznání tajemství světových kuchyní, měl šéfkuchař Jan Dlabal možnost spatřit - a přiměřeně se naučit - gastronomická kouzla a triky profesionálních kuchařů mnohých světových kuchyní. Spolupracoval s mistry svého řemesla z Čech, Francie, Thajska, Izraele, Mexika i Karibských ostrovů a učil se od nich vše, co dodnes lze jen těžko vylepšovat.

mms://stream3.visual.cz/cro/reportaze/vite_co_jite56K_Dial_Up_Stream001.wmvswmv56mms://stream3.visual.cz/cro/reportaze/vite_co_jite256K_Stream001.wmvmwmv256mms://stream3.visual.cz/cro/reportaze/vite_co_jite512K_Stream001.wmvfwmv512http://ct1.server.streaming.visual.cz/ramgen/cro/reportaze/vite_co_jite56K_Dial_Up_Stream001.rmsrmv56http://ct1.server.streaming.visual.cz/ramgen/cro/reportaze/vite_co_jite256K_Stream001.rmmrmv256http://ct1.server.streaming.visual.cz/ramgen/cro/reportaze/vite_co_jite512K_Stream001.rmfrmv512

Spustit audio