VIDEO: Naty Hrychová zpívá, tančí a baví 100 000 fanoušků na YouTube

29. duben 2018

Naty Hrychovou si většina lidí spojuje s písničkou Moje matematika, která se stala naprostým hitem. Chytlavá melodie, vtipný text ze školního prostředí, téma první lásky i povedené herecké a taneční kreace – to je koktejl, kterým okouzlila nejednoho fanouška. Jak se čtrnáctiletá holka dostala z „nuly na sto“?

Se zpěvem začínala už v době, kdy se většina z nás učí teprve první souvislé věty. Poté, co prošla známým Kühnovým dětským sborem, začala chodit na sólový zpěv a hudbě se věnuje stále více.

Co by nikdy nesnědla a co by udělala, kdyby získala 200 000 odběratelů na YouTube? Podívejte se na Video


Naty už má na svém kontě i několik videoklipů. V Klubu Rádia Junior se s námi podělila o pár perliček z natáčení. Věděli jste například, že v klipu k písni Mému andělu jí byla neskutečná zima? Bylo hodně pod nulou a v takovém počasí si to musela vykračovat jen ve svetru. Jasný důkaz, že má talent i na herectví. Vůbec byste nepoznali, že se celé natáčení klepala. Nebo jo? Mrkněte na její YouTube kanál.

Velkou část obdivovatelů si Naty získala také svým přístupem k fanouškům. Často pro ně točí vlogy, ve kterých se mohou podívat do zákulisí. Jak sama dodává: „Vlogy natáčím i proto, abych měla na ta místa hezkou vzpomínku“. Na svém YouTube kanále má ale i řadu videí, která vás zaručeně pobaví. Chtěli byste třeba vědět, jak vyrobit sliz? Nebo jak se nalíčit jako děsivá zombie? To i další šílenosti najdete na jejím kanále.

Zpěvačka Naty Hrychová - nepoužívat

Ve volném čase Naty taky ráda tančí. Už si vyzkoušela snad úplně všechno – moderní gymnastiku, hip hop, disco dance i balet. A od září se chystá na street dance.

V současné době Naty připravuje novou písničku, která má být úplně jiná než všechno, co jste od ní doposud slyšeli. Těšíte se? Tahle slečna je opravdu multitalent!

PS: A věděli jste, že má vlasy od přírody úplně kudrnaté?

Klub Rádia Junior běží každý všední den od 19 hodin na Rádiu Junior nebo na Dvojce. Naladit si nás můžeš zde.

Spustit audio