Dvanáctý ročník sbírky Daruj hračku s Českým rozhlasem je spuštěn

22. listopad 2010

Letos se sbírka uskuteční od 27. listopadu do 13. prosince 2010, ale již tento týden jsme zpřístupnili databázi dětských přání na adrese www.rozhlas.cz/hracky. Nyní je již možné dárky rezervovat. Tím se všem, kteří chtějí podpořit sbírku, prodlužuje čas pro výběr dětí, pořízení dárků a jejich přípravu tak, aby je následně mohli odeslat do Českého rozhlasu či přijít osobně odevzdat týmu studentů Gymnázia Jana Nerudy v Praze.

Každý, kdo chce do sbírky přispět, může přinést od 27. listopadu do 13. prosince hračky osobně do vestibulu budovy Českého rozhlasu v Římské 13, Praha 2. Díky webové kameře na adrese www.rozhlas.cz/hracky mohou pak všichni sledovat vše, co se kolem sbírky aktuálně děje.

17. prosince 2010 předají sbírku v KD Ostrov v Havlíčkově Brodě při slavnostním galaprogramu zástupci společnosti Tango Havlíčkův Brod společně s prozatímním ředitelem Českého rozhlasu. Akci doprovodí bohatý kulturní program a v sále budou přítomny děti z jednotlivých domovů, ústavů a stacionářů.

Informace o Daruj hračku s Českým rozhlasem najdete kromě internetových stránek také na Facebooku Českého rozhlasu (www.facebook.com/ceskyrozhlas).

Český rozhlas pořádá sbírku Daruj hračku ve spolupráci se společností Tango Havlíčkův Brod, v. o. s. ve prospěch dětí z dětských domovů, ústavů sociální péče a stacionářů, dětí znevýhodněným fyzicky, mentálně, ale i sociálně. Letos se jedná již o dvanáctý ročník.

Děkujeme všem za podporu sbírky a projevení přízně.




Mgr. René Zavoral
ředitel Odboru komunikace a vnějších vztahů
Český rozhlas
Tel. 221 551 310

Spustit audio
autor: Oddělení komunikace