Exkurze do Rádia Junior? Každé úterý přicházejí desítky dětí. Přijďte také

Až vyrostu, budu moderátorem Českého rozhlasu!

Přesně taková prohlášení slýchají redaktoři a moderátoři Rádia Junior, když děti v úterý dopoledne odcházejí z Rozhlasu. Každé úterý totiž na Rádiu Junior přivítají třídu základní či mateřské školy na exkurzi.

Děti, které přijdou na exkurzi do Rádia Junior, si na vlastní kůži vyzkouší, jak taková moderátorská práce vypadá. A nejen to! Uvidí při práci mistra zvuku, obhlédnou si studio, ze kterého se vysílá živě, i studio, kde můžou požádat: „Ještě jednou, teď to řeknu lépe.“
Prostě se hodinu na Rádiu Junior dobře baví, u toho se jakoby mimochodem i něco naučí a zjistí, že i Rozhlas jim má co nabídnout. Ve světě tolik zaměřeném na vizualitu nabízí exkurze, tedy osobní zkušenost s rádiem, mnohdy novou možnost, jak trávit čas. Tím Rádio Junior samozřejmě oslovuje nejen své posluchače, ale i budoucí posluchače všech stanic Českého rozhlasu.

P.S.: Budoucí moderátoři Českého rozhlasu, těšíme se na vás! Stačí poprosit paní učitelku, aby exkurzi vaší třídě na Rádiu Junior domluvila.

Aktuálně jsou exkurze v Rádiu Junior vzhledem k rekonstrukci studia pozastaveny, a to s okamžitou platností až do konce ledna 2023.

Zájemce o exkurze prosíme, aby se nám ozvali počátkem ledna prostřednictvím rezervačního formuláře

Celý tým Rádia Junior se těší, že na jaře 2023 bude moci děti uvítat v naprosto novém multimediálním studiu.