Festival Prix Bohemia Radio 2012

21. březen 2012

29. ročník Mezinárodního festivalu rozhlasové tvorby Prix Bohemia Radio 2012 se bude konat od 2. do 4. října v Poděbradech. Součástí festivalu bude opět anketa Moderátor roku a nově přibude anketa Pořad roku. Obě jsou vyhlašovány Asociací rozhlasových organizací.

Vyhlášeny byly tři soutěžní kategorie – Cestopis, Rozhlasová hra a Zpravodajská relace. Soutěžit mohou pořady, které byly odvysílány v době od 1. ledna 2011 do 31. května 2012. Do soutěže budou přijaty všechny pořady, které odpovídají zadání a budou zaslány na CD nebo v MP3 s řádně vyplněnou přihláškou nejpozději do 31. května 2012 na adresu Český rozhlas, Prix Bohemia Radio, Vinohradská 12, 120 99 Praha 2 nebo elektronicky na adresu festival@rozhlas.cz.

V rámci festivalu bude udělena Cena Karla Kyncla pro nejlepšího zahraničně politického zpravodaje, zcela nová Cena Jiřího Ješe za nejlepší komentář a jedna rozhlasová osobnost bude uvedena do Síně slávy.

Kompletní text vyhlášení letošního ročníku Prix Bohemia Radio včetně tiskopisu přihlášky naleznete v přílohách. Další informace najdete na www.prixbohemiaradio.cz.

Spustit audio
autor: Oddělení komunikace