Magdalena Vokáčová

moderátorka

Jsem moderátorkou pořadu Noční Mikrofórum.

Životní motto:

„Neprozkoumaný život nestojí za to žít.“ 

Co dělám v rozhlase:

Vedu rozhovory v Nočním Mikrofóru na Dvojce.

Před rozhlasem: 

Celý život se zájmem naslouchám příběhům. V práci i mimo ni si neustále povídám s lidmi. Moje přirozená zvědavost a touha dozvědět se víc o podstatě člověka mě nejprve zavedla na Divadelní fakultu Akademie múzických umění, kde jsem vystudovala herectví, autorskou tvorbu a pedagogiku. Na škole jsem potkala výjimečné osobnosti, z jejichž moudrosti čerpám dodnes. Díky jejich vedení jsem objevila, že jsem mnohem nadanější divák než herečka, že mě přirozeně baví naslouchat a věnovat pozornost druhým. Navázala jsem tedy dalším studiem terapie a koučinku.

Oběma oborům, ale také psaní a herecké improvizaci jsem se učila v Čechách, v několika zemích Evropy i v Americe. Jako kouč a terapeut pracuji s lidmi z celého světa víc než dvacet let. Pravidelně jsem publikovala v časopise Psychologie dnes. Jsem autorkou knih Zakázaná učebnice koučování a Zakázané lásky.

Co mě baví:

Mou vášní je zkoumání spirituální podstaty člověka. V rozporu s tím dokážu být občas pěkně povrchní a vychutnávat si smyslovost života. Nesmírně ráda trávím čas s dětmi všech věkových kategorií, miluji cestování, poznávání a objevování. Po celý rok kompenzuji duševně náročnou práci během a plaváním. V zimě mě najdete na snowboardu. Útěchu duše nalézám v meditacích, v galeriích, v divadle, při čtení knih a poslechu klasické hudby.

Všechny články

Stránky