Pořadí účasti kandidujících subjektů v jednotlivých pořadech předvolebního vysílání Českého rozhlasu

12. duben 2019

Za účasti notáře bylo vylosováno pořadí zástupců kandidujících subjektů do jednotlivých pořadů předvolebního vysílání Českého rozhlasu v souvislosti s volbami do Evropského parlamentu 2019. Losování proběhlo 12. dubna 2019 v Galerii Vinohradská 12.

Volební spoty

Český rozhlas poskytne v souladu se zákonem prostor pro vysílání volebních spotů všem kandidujícím politickým stranám, hnutím a koalicím do Evropského parlamentu 2019.

Český rozhlas bude volební spoty vysílat v době od 8. do 22. května 2019 na svých celoplošných stanicích Český rozhlas Radiožurnál, Český rozhlas Dvojka, Český rozhlas Vltava a v síti regionálních stanic.

Rozložení volebních spotů ve vysílání Českého rozhlasu určují mediaplány.

Kompletní informace o předvolebním vysílání Českého rozhlasu naleznete zde.

Předvolební debaty

Debaty s kandidujícími politickými stranami, hnutími a koalicemi budou vysílány v období od 13. května do 17. května 2019 na stanicích Český rozhlas Radiožurnál a Český rozhlas Plus vždy od 15 hodin.

Volební vizitky

Kandidáti do Evropského parlamentu dostanou prostor ve vysílání Českého rozhlasu prostřednictvím tzv. Vizitek. Vizitky se budou vysílat v síti regionálních stanic Českého rozhlasu v odpoledním bloku od 14 do 16 hodin.

Výsledky losování ověřené notářem naleznete v přiložených dokumentech.

Spustit audio