Speciál Martina Veselovského

19. duben 2012

Veřejná debata Radiožurnálu: Reaguje vláda správně na zhoršenou ekonomickou situaci v Evropě?

Čeští odboráři společně s dalšími občanskými iniciativami přicházejí se společnou kampaní Stop vládě. Jejím cílem má být zastavení vládních reforem, demise kabinetu a předčasné volby. 21. dubna se bude na Václavském náměstí v Praze konat celonárodní demonstrace.

Český rozhlas 1 – Radiožurnál bude demonstraci zpravodajsky pokrývat a kromě toho uspořádá těsně po jejím skončení hodinovou živě přenášenou diskusi – Speciál Martina Veselovského. „Předpokládáme, že během demonstrace mohou padnout i ostřejší výrazy. Proto přicházíme s nabídkou zhodnotit námitky odborářů a občanských iniciativ v klidné a věcné debatě. Budu rád, když si všichni zájemci najdou cestu do kavárny Národního muzea,“ říká moderátor Martin Veselovský.

Přímý přenos začíná v 15:05 hodin na frekvencích Radiožurnálu. Debatující mohou zavítat do Nové budovy Národního muzea (bývalé Federální shromáždění) Vinohradská 1, Praha 1.

Online videopřenos bude dostupný na zpravy.rozhlas.cz.

Moderátor Martin Veselovský bude na téma škrtů a zvyšování daní diskutovat s předsedou ČMKOS Jaroslavem Zavadilem, ministrem financí Miroslavem Kalouskem, Alešem Michlem, ekonomickým analytikem Raiffeisenbank a spolupracovníkem NERV a profesorem Václavem Bělohradským, sociologem a filosofem.

Spustit audio
autor: Oddělení komunikace