„Těhotenství doporučuju, jsi pak bohyně sexu!“ Zpěvačka Karolína Drama o tom, jaké to je potom

4. listopad 2023

Mátě děti? Moderátoři Eliška a Karel ne, a tak se rozhodli pozvat Karolínu Drama, která je má. Karolína je jazzová zpěvačka a šansoniérka a její srdce hoří láskou ke stand up comedy a tanci Waacking, což dokázala například tím, že jako baby reveal zvolila taneční sólo na Michaela Jacksona na podpatcích. A rozhodně z vás poteče, když ji uslyšíte s láskou, humorem a citlivostí popisovat moderátorům hotcastu Pot její milostný život dvojnásobné maminky.

Zpěvačka Drama

Máš nějaký těhotenský chutě? Jo, strašnou chuť na sex! Lets go, daddy! nadšeně popisuje svá těhotenství Karolína Drama, která během těhotenství prožívala vášnivé dny i noci.

Drama se dál rozpovídala o tom, jak prožívala fyzické změny, které s sebou rodinný život přinesl. Hrozně jsem se bála, že jí budu mít jinou, když něčím o velikosti citronu protlačím něco o velikosti melounu, s charakteristickým humorem komentuje strachy, které provázely obě její těhotenství a dodává: Holky nebojte se, zatáhne se to!

Já těhotenství doporučuju všema deseti, protože seš bohyně sexu. Jo ale neptejte se někoho po porodu, jestli je znova těhotnej. Ne, není. Akorát prostě vypadá jinak!

Jak se Karolína srovnávala s tím, že se díky dvojímu těhotenství několikrát razantně změnila její postava? Pro mě jako pro zpěvačku je můj vzhled ještě důležitější, než kdybych dělala jinou práci. Bylo to občas bolestivý, ale musím říct, že se mi to daří a jsem se sebou smířená. Prostě, od čeho jsou podprsenky? směje se Drama.

Jak udržet vášeň po porodu a jak mluvit o tom, co se vám v intimních chvílích líbí? Karolíny zkušenost rozhodně není použitelná plošně, ale může vás inspirovat v přístupu k životním změnám, ať už děti máte, nebo ne. Poslechněte si Pot!

Upozorňujeme, že tento pořad není vhodný pro děti. 

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.