Český rozhlas mediálním partnerem 51. ročníku Mezinárodního filmového festivalu ve Zlíně

31. květen 2011

Mezinárodní filmový festival ve Zlíně je každoročně spojen s podporou Českého rozhlasu. Ani letos tomu není jinak a Český rozhlas se stal mediálním partnerem již 51. ročníku tohoto festivalu, který se koná ve městě s obuvnickou tradicí od 29. května do 5. června 2011.

Součástí naší prezentace je improvizované studio Českého rozhlasu, které najdete v prostorách společenského a nákupního centra Zlaté jablko, konkrétně v kavárně Coffee & CO. Po celý týden odtud budou ve vybraných časech odbavovány pořady pro jednotlivé stanice, zejména pak pro Český rozhlas Dvojku a Český rozhlas 1 - Radiožurnál. Návštěvníci tak mají jedinečnou možnost se podívat, jak vypadá studio, na vysílání a jistě se zde také potkají s významnými hosty.

Český rozhlas Dvojka ze studia odvysílá ve středu 1. června od 11.00 hodin setkání s Monikou Absolonovou, v pořadu Odpoledne s Dvojkou pak bude hostem Dana Morávková. Ve čtvrtek 2. června v pořadu Setkání s hosty, kteří mají co říci přivítá moderátor Jiří Kokmotos Martina Dejdara, odpoledne pak do studia pozve Jana Čenského. Nesmíme zapomenout ani na ČRo 1 – Radiožurnál, jehož hostem bude v pátek 3. června v pořadu Host Radiožurnálu režisér Václav Vorlíček. Redakčně celý festival podpoří i další stanice Českého rozhlasu.

V pátek 3. června jsme pro všechny děti, jejich rodiče, ale i další návštěvníky připravili zábavný dětský den. Od 10.00 do 18.00 hodin budou mít všichni, kteří dorazí na náměstí Míru ve Zlíně, příležitost pobavit se s Českým rozhlasem. Čeká na ně spousta soutěží o zajímavé ceny, nafukovací atrakce či medvídek Haribo, který bude po celý den rozdávat dárky. Ti nejmenší se mohou těšit na Vodnickou pohádku divadla Koňmo, dopoledne v 11.30 na vystoupení Noaha Ellenwoooda, semifinalisty Česko – Slovenské Superstar, od 14.00 na všechny čeká skupina 5Angels, v podvečer vystoupí exkluzivní host Aneta Langerová, Ilona Brymová – vítězka soutěže Start.rozhlas.cz, a jednou nohou se ocitneme v Itálii s Davidem Mattiolim.

Spustit audio
autor: Oddělení komunikace