Český rozhlas Plzeň bude bavit návštěvníky domažlických Chodských slavností

5. srpen 2011

Už po padesáté sedmé přivítají Domažlice ve dnech 12. - 14. srpna návštěvníky tradičních Chodských slavností a Vavřinecké pouti. Jedním z těch, kteří je přijedou pobavit a zpříjemnit jim den, bude i letos Český rozhlas Plzeň, který se loni opět vrátil k tradici přenosů z největšího českého svátku folkloru.

V sobotním dopoledním programu S Plzeňáky za folklorem s podtitulem „hodinka jubilantů“ přivítají mezi 11. a 12. hodinou na hlavním pódiu na domažlickém náměstí rozhlasoví moderátoři Michaela Vondráčková a Vladimír Šťovíček řadu kapel a zajímavých hostů, mezi kterými nebudou chybět například Chodský soubor Mrákov, Konrádyho dudácká muzika, zpěvačka Radůza, režisér Zdeněk Troška, nebo zahraniční host Neil Smith. Stejně, jako v loňském roce, možná přijde návštěvníky pozdravit i prezident republiky Václav Klaus.

Na tradičním místě, v městských alejích, nebude v sobotu 13. srpna nechybět ani propagační stan Českého rozhlasu Plzeň. Po celý den se u něho budou střídat krojované folklorní soubory, se kterými si mohou návštěvníci i zazpívat na mikrofon, nebo se zúčastnit nejrůznějších her a kvízů či soutěží pro celou rodinu.

Spustit audio