Český rozhlas ve čtvrtek kvůli stávce v dopravě posílí své zpravodajství

15. červen 2011

Z důvodu avizované stávky v dopravě posílí Český rozhlas ve čtvrtek 16. června své zpravodajství. ČRo 1 - Radiožurnál nabídne od časných ranních hodin kontinuální zpravodajství, živé vstupy reportérů z ulic a silnic minimálně každých 20 minut, posílené bude i dopravní vysílání Zelené vlny, a to ráno i dopoledne co 15 minut. Situaci v dopravě budou sledovat i regionální stanice Českého rozhlasu. Internetová divize chystá od čtyř hodin ráno online reportáž a zpravodajství na adrese zpravy.rozhlas.cz. Aktuální informace Českého rozhlasu najdou uživatelé i na svých mobilních telefonech.

Od čtvrteční půlnoci a v maximálně zvýšené intenzitě pak od ranních čtyř hodin nabídne zpravodajsko-publicistický Radiožurnál kontinuální zpravodajství jak z hlavního města, tak z postižených regionů. Posluchači mohou čekat živé vstupy reportérů z postižených míst, stanice využije také aktuální informace redaktorky metropolitní stanice Český rozhlas Regina přímo z policejního monitorovacího vrtulníku.

Zpravodajství a analýzy týkající se stávky, vstupy zpravodajů, názory odborníků, představitelů státní správy i samosprávy i odborů přinese od ranní osmé hodiny také ČRo Rádio Česko. Další celoplošné stanice Dvojka Českého rozhlasu, ČRo 3 - Vltava, ČRo Leonardo, či ČRo Radio Wave budou odkazovat na zpravodajský program Radiožurnálu a online zpravodajství zpravy.rozhlas.cz. Regionální studia Českého rozhlasu pak nabídnou mimořádné zpravodajské schéma a aktuální informace o průběhu stávky podle aktuálního vývoje v daném kraji.

Od 4:00 hod. budou moci posluchači sledovat také online reportáž a zpravodajství na zpravy.rozhlas.cz. Aktuální informace se objeví i na facebooku, resp. rozhlasovém facebookovém profilu.

Spustit audio
autor: Oddělení komunikace