Koncert Kobeřanky na frekvencích Českého rozhlasu Ostrava

28. červenec 2011

Český rozhlas Ostrava odvysílá ve čtvrtek 4. srpna od 18.00 hodin záznam koncertu dechové hudby Kobeřanka ze slezských Kobeřic. Hodinový záznam byl pořízen v hudebním studiu 28. května, v ten den proběhl v ostravském studiu Českého rozhlasu Den otevřených dveří.

„Kobeřanka prošla za posledních šest let velkými změnami a z nenápadné vesnické šumařské muziky se stala uznávaná dechová hudba s vlastní tvorbou věnovanou Kobeřicím a Slezsku,“ říká redaktor ČRo Ostrava Artur Kubica, který květnový koncert pro návštěvníky uváděl.
Dechová hudba Kobeřanka si dobyla srdce i posluchačů Českého rozhlasu Ostrava. O její písně je velký zájem v pořadech Hudební pošta nebo Přání plná písniček, ve kterých posluchači posílají písně s přáním svým blízkým a známým. Hrají se převážně písně z její poslední desky s názvem „My koberští muzikanti“, která se loni kompletně nahrávala v Českém rozhlase Ostrava.

Hodinový záznam květnového koncertu dechové hudby Kobeřanka naladí posluchači Českého rozhlasu Ostrava ve čtvrtek 4. srpna od 18.00 hodin na frekvencích: REGION 99,0 FM * Ostravsko 107,3 FM * Těšínsko 105,3 FM * Opavsko 102,6 FM * Bruntálsko 95,5 FM nebo také na internetových adresách: www.rozhlas.cz/zive a www.play.cz/cesky-rozhlas-ostrava.

Spustit audio