250. Tobogan Aleše Cibulky na Dvojce Českého rozhlasu

20. září 2011

Už po dvousté padesáté uvede tuto sobotu Aleš Cibulka Tobogan. Za těch sedm let v něm účinkovaly stovky herců a hereček, zpěváků a zpěvaček, režisérů a dalších hostů různých profesí. V jubilejním pořadu hodlá moderátor trochu bilancovat a hodně překvapovat.

Každý, kdo Aleše Cibulku trochu zná, ví, že je systematik, „šanonista“ až hnidopich a slušely by mu klotové rukávce. Libuje si totiž v seznamech a formulářích, schovává si staré diáře a navíc má paměť slona. Díky této jeho vlastnosti si můžeme připomenout nastávající kulaté výročí - 250. Tobogan Aleše Cibulky!

Tobogan Aleš uvádí už od roku 2004 a za těch sedm let ani jednou nevynechal pro nemoc. Někdy byl nastydlý, párkrát měl angínu nebo nemocné hlasivky a sem tam přišel společensky unavený, ale vždycky připravený. A jen jedinkrát zaspal. To ale stálo za to. Podrobnosti se můžete dočíst v knížce Cibulka na Toboganu, vydané ke 20.výročí existence pořadu.

Do jubilejního Toboganu přijaly pozvání tyto dámy: Jiřina Jirásková, Eva Pilarová a Yvonne Přenosilová. Ale to nejsou všichni hosté, jména těch dalších zatím neprozradíme. Poslouchejte Dvojku v sobotu 24.září pět minut po jedenácté a uslyšíte sami.

Tobogan vysílá Český rozhlas Dvojka každou sobotu pět minut po jedenácté dopoledne.
Více na dvojka.rozhlas.cz

Spustit audio
autor: Oddělení komunikace