Český rozhlas a Asociace ZUŠ pořádají podzimní koncert ve studiu S1

19. říjen 2023

Zveme vás na koncert žáků základních uměleckých škol do našeho největšího a nejmodernějšího nahrávacího Studia S1, který se bude konat 10. listopadu od 14:00 hodin. 

Programem s názvem „KONCERT (NEJEN) S ROZHLASOVÝMI ZNĚLKAMI ANEB OD RENESANCE KE SWINGU“ bude provázet herečka a moderátorka stanice Vltava Jana Trojanová. Účinkovat budou žáci základních uměleckých škol z celé republiky.

Koncert pořádá Vydavatelství a nakladatelství Českého rozhlasu ve spolupráci s rozhlasovým edukativním projektem Vlnohraní a Asociací základních uměleckých škol, s kterou v letošním roce uzavřelo deklaraci o spolupráci. Dramaturgie je sestavená převážně z nově vydané edice rozhlasových znělek pro souborovou hru v aranžmá Jiřího Gemrota, ale i dalších titulů z katalogu Edice ZUŠ.

Na místě bude možné zakoupit rozhlasové noty, například oblíbenou řadu Radio-album nebo publikace z Edice ZUŠ. Doufáme, že pro žáky i pedagogy to bude jedinečná možnost, jak si předat zkušenosti s kolegy a seznámit se ve zvukové podobě s novinkami z notového katalogu Českého rozhlasu.

Pokud máte zájem se koncertu zúčastnit, můžete si místa rezervovat e-mailem na adrese julie.simkova@rozhlas.cz, vstupné je zdarma.

Spustit audio