Pochvala ČRo Dvojky

28. prosinec 2016

Jsme velice rádi, že změny, které vedené ČRo Dvojky připravilo, přinášejí positivní ohlasy.

Dobrý den, pane Pokorný,

ráda bych vaším prostřednictvím pochválila stanici ČR Dvojka, kterou poslouchám téměř celý den i noc.

Velmi jsem uvítala, že při nedávné změně vysílacích časů jste pořad Láska za lásku, který uvádí pan Andrle, posunuli o hodinu později. Dost často jsem o něj přišla, protože v neděli odpoledne chodím se psy na cvičák. Moc mě to mrzelo. Také jsem ráda, že pořad "Jak to vidí" opakujete večer, a ne až po půlnoci, kdy jsem ho sice občas slyšela, ale jen v polospánku. Vůbec na Dvojce jsem moc spokojená se všemi pořady od Dobrých rán – ve všední dny a hlavně v sobotu a neděli – přes dopolední, polední i odpolední pořady.

Také chci pochválit Rádio Junior, které se mnou poslouchá i osmiletá vnučka, když je občas u nás, a také se jí moc líbí. Chválím i večerní pořady celého týdne, sobotní Rádio Retro, nedělní hru a moc ráda poslouchám četbu na pokračování a Mikrofórum.

Nejvíc ze všeho jsem ale uvítala, že jste zrušili pořad s panem Jandákem… to byl jediný pořad, při kterém jsem rádio vypínala.

Myslím, že máte být příští týden na Dvojce, tak je tam prosím všechny moooc pochvalte.

Děkuji Jiřina Smejkalová

<hr/>

Vážená paní Smejkalová,

děkuji Vám za milý dopis. S potěšením jsem jej předal šéfredaktorovi Dvojky Martinu Gromanovi i programové ředitelce Českého rozhlasu Evě Hazdrové Kopecké. Ve své práci se setkávám spíše s negativními ohlasy a připomínkami, o to víc potěší upřímná slova ocenění, zvláště nyní, v závěru adventního času.

Dvojka chystá od nového roku řadu programových změn, zmíním se o nich i v Kávě o čtvrté 29. prosince, a vyřídím všem pracovníkům ve studiu Váš pozdrav.

Pokud byste měla nějaké poznámky k novým pořadům, které budete od ledna na Dvojce slýchat, napište mi prosím.

Přeji Vám šťastné a spokojené vánoční svátky a hodně zdraví a životního optimismu v nadcházejícím roce.

Se srdečným pozdravem

PhDr. Milan Pokorný, Ph.D., ombudsman Českého rozhlasu

Spustit audio