Samostatné víkendové vysílání ČRo Liberec

16. listopad 2016

Český rozhlas Liberec zahájil své vysílání ve středu 2. listopadu v 11 hodin. Programová skladba víkendového vysílání je v současné době sdílená s ČRo Sever.

Dobrý den pane Pokorný, srdečně zdravím.

Mám takový dotaz. Uvítal jsem, že začal vysílat Český rozhlas Liberec, ale mám dotaz. Kdy bude mít samostatné vysílání Český rozhlas Liberec i o víkendu? Protože se vysílá v sobotu a v neděli program Českého rozhlasu Sever.

Předem děkuji za odpověď.

S pozdravem Lukáš Satler

<hr/>

Vážený pane Satlere,

na Vaši otázku jsem si vyžádal vyjádření vedoucího programu ČRo Liberec Tomáše Beneše, kterou přikládám níže.

Věřím, že tuto odpověď přijmete s pochopením. Pokud byste měl další otázky související s vysílání ČRo Liberec, obraťte se buď na mne, nebo přímo na pana Beneše (tomas.benes@rozhlas.cz).

S pozdravem a přáním pěkných podzimních dnů

PhDr. Milan Pokorný, Ph.D., ombudsman Českého rozhlasu

<hr/>

Děkujeme Vám za reakci. Český rozhlas Liberec zahájil své vysílání ve středu 2. listopadu v 11 hodin. Program ve všedních dnech je zacílený pro obyvatele Libereckého kraje (zprávy, reportáže, příspěvky, různé rubriky apod.).

Víkendové vysílání nabízí vždy posluchačům zprávy na frekvencích ČRo Liberec regionální (pro Liberecký kraj).Programová skladba je v současné době sdílená s ČRo Sever, tím rozumíme příspěvky zpravodajů, publicistů, kulturní tipy a reportáže ze severu Čech.

Domnívám se, že zatím je programová skladba akceptovatelná pro obě stanice najednou (zajímavosti, různé pořady typu Oldies klub, Hobby magazín, Písničky na přání apod.). Zatím neumím odpovědět, kdy bude víkendový program plně autonomní.

I my jsme rádi, že jsme spustili novou regionální stanici pro Liberecký kraj. Věřím, že nám zachováte přízeň.

S přátelským pozdravem,

Tomáš Beneš, vedoucího programu ČRo Liberec

Spustit audio